Welkom

bij deze nieuwe site van Duitser Herder africhtingskennel "van Brandevoort".
Met deze site hoop ik overzichtelijke informatie te verschaffen over de duitse herdershond en de africhting van deze honden tot bekwame en betrouwbare politiehonden. Voor het bewaken van erf, huis en haard, voor het beschermen van het gezin, als betrouwbare surveillance hond voor het bewaken van de openbare orde en als speurhond voor het zoeken naar vermiste personen, voorwerpen (explosieven) en materialen (drugs).
Boven deze pagina vindt U het hoofdmenu. U heeft hierdoor toegang tot informatie over onze kennel, onze honden, hun nakomelingen, hun prestaties en nog veel meer. Nadat U op een knop in het hoofdmenu klikt verschijn links van deze pagina een submenu. Hierdoor bent U snel bij de juiste informatie. Bent U voor de eerste keer op deze site? Klik dan hier voor meer informatie over onze kennel.

 

 

 

 

 

 

September 2019: Yes. Onze fokteef en Caro dochter "Chip van Pauwkes" is Nederlands Kampioen KNPV Object Bewaking 2019 met 405 van de 406 punten. Een absolute droom die waarheid wordt. Het resultaat van een reis van 20 jaar die begon met de oprichting van kennel "van Brandevoort" in 2000. Een reis met tegenslagen en successen. Maar altijd met mijn eigen beeld van een goede werkhond en een mooie Duitse Herder voor ogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Augustus 2019: Chip behaalde een certificaat Object bewaking met 396 punten. Helaas miste ze een voorwerp met surveilleren. Deze fout compenseerde ze door op de nominatie wedstrijd geen enkele fout te maken: maximale score van 406 punten. Hierdoor behaalde ze een 4e kwalificatie plaats en selecteerd zich voor het Nederlands Kampioenschap Object Bewaking 2019

 

 

Augustus 2017: Onze fokteef Chip van Pauwkes behaalde zowel op de certificaats keuring als op de nominatie wedstrijd 433 van de 435 punten en plaatste zich hiermee voor de Nederlandse Kampioenschappen KNPV PH1! Weer een Duitse Herder uit onze eigen lijnen op het NK! OP het NK bereikte ze uiteindelijk een 8e plaats.
September 2016: We feliciteren Rick van Bruggen met zijn Caro van Brandevoort zoon: Enzo van de Wiersdijk: Nederlands kampioen KNPV PH1 met de maximale score!!
Voorjaar 2016: Pech voon onze Berneice del Lupo Nero. Op de keuring behaalde ze 431 van de 435 punten, maar op de nominatiewedstrijd ging het mis. Tot en met Schot stellen had ze de hele dag nog geen punt verloren. Met de fiets beet ze half op de schoen aan. -6 punten. Weg kampioenschap van Nederland
Oktober 2014: Gandalf van Brandevoort behaalde een certificaat met lof met 423 punten (slecht 1 punt kwijt in het indrukwekkende aanvalswerk)

September 2012: Tom Verbruggen met Edo van Brandevoort kampioen van Nederland KNPV Politiehond 1! Rick Verbruggen met Caro van Brandevoort 7e NK KNPV Politiehond 2 met foutloos aanvalswerk!

September 2013: Rick 2e en Tom 3e op het NK Object Bewaking van de KNPV!

 

 

Deze site is voor de laatste keer vernieuwd op: 22-Oct-22

Veel plezier!!

<--- Het laatste nieuws vindt U links onder op deze pagina. Of klik hier voor het laatste nieuws